Eigentijds en groen wonen

30 appartementen en 4 twee-onder-een- kapwoningen in Werkendam

HOF ALBRECHT

Voel je thuis in Werkendam

De grootste dorpskern van de nieuwe gemeente Altena is Werkendam. Het dorp telt ruim 11.000 inwoners. Misschien woont u er al, dan ervaart u al jaren veel woonplezier. Woont u er nog niet dan is het de moeite waard u eens op Werkendam te orienteren. We zullen u wat bijzonderheden over het Biesboschdorp vertellen.

Inschrijven

Omgeving

Moderne samenleving met een breed aanbod van eigentijdse voorzieningen

Van oudsher is Werkendam een plattelandsgemeente. De laatste 50 jaar heeft het zich ontwikkeld tot een moderne samenleving met een breed aanbod van eigentijdse voorzieningen.

Wandelen, varen, fietsen,
kamperen of iets actiefs doen?

Wat ontspanning betreft kunt u alle kanten op. De sporthal biedt onderdak aan veel sportverenigingen en ook het zwembad, voetbalveld, tennisbaan en nog veel meer zijn aanwezig. In het Nationaal Park de Biesbosch kunt u heerlijk fietsen en wandelen en van de overweldigende natuur genieten. Ook watersporters kunnen in de directe omgeving hun hart ophalen.

Er zijn diverse basisscholen. Er is een uitgebreid winkelbestand met 3 supermarkten, een Hema, warme bakkers, slagers, kledingwinkels, etc. En een ritje naar Gorinchem, Breda of Den Bosch brengt u in korte tijd in de stad.

In en om Werkendam bevindt zich een zeer waterrijk gebied. De prachtige rivier de Merwede is een belangrijke route voor de scheepvaart. De ligging aan die rivier is niet alleen boeiend, maar heeft ook veel werkgelegenheid op dat terrein gebracht en de welvaart in het dorp flink vergroot.

Puur genieten

Eén van de mooiste plekken
aan de rand van Brabant

Hoogbouw met stadse allures is in het dorp geconcentreerd in het gebied “Vierlaan”. Daar vormen Sportlaan, Raadhuislaan, Wilgenlaan en van Randwijklaan een vierkant met o.a. 3 appartementen-gebouwen, luxe woningen en een verzorgingshuis. Direct grenzend aan de van Randwijklaan wordt het appartementengebouw “Hof Albrecht” ontwikkeld.

Over het project

De naam ‘Hof Albrecht’ is een link met een bewogen deel uit de geschiedenis van Werkendam.

De verzetsstrijders die in de tweede wereldoorlog vanuit de Biesbosch er alles aan deden het de Duitsers zo moeilijk mogelijk te maken, opereerden onder de naam ‘Albrechtgroep’.

Het nieuwbouwproject Hof Albrecht ligt op een prominente plek in Werkendam. Het hof aan de Van Randwijklaan omvat twee delen. Enerzijds de vier twee-onder-een-kapwoningen en aansluitend dertig appartementen, verdeeld over twee gebouwen. De twee-onder-een-kapwoningen beschikken allen over een aangebouwde berging, twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Op de eerste verdieping drie slaapkamers en een badkamer. De zolderruimte is vrij indeelbaar en daar bevinden zich ook de installaties. De stijl van de woningen is een knipoog naar de jaren ’30. Achter de tuin vindt u een groene afscheiding naar het appartementencomplex.

Situatie

Op deze situatietekening ziet u hoe het nieuwe Hof Albrecht zicht verhoudt tot de omgeving. Behalve de prachtige ligging, aan de rand van Werkendam en op een steenworp van verschillende voorzieningen, ziet u ook de oneindige pracht die Nationaal Park De Biesbosch te bieden heeft. Mocht u nog niet overtuigd zijn van de kracht van dit project, dan trekt dit overzicht u ongetwijfeld over de streep!

Appartementen

Het appartementencomplex is gebouwd in een L-vorm: de korte kant van de ‘L’ herbergt elf appartementen, in de lange kant van de L-vorm telt u negentien appartementen. Er is een halfverdiepte parkeergelegenheid, met daarboven een opbouw van drie woonlagen. Alle woningen beschikken over een berging en minimaal één parkeerplaats in dit souterrain.

Het complex bestaat uit dertien verschillende woningtypes. Het kleinste appartement heeft een vloeroppervlak van negentig vierkante meter, het grootste appartement honderdvijfen- vijftig vierkante meter. Er is veel variatie in de indelingen, met drie- en vierkamer varianten.

Overzicht

Penthouses

Op de bovenste verdieping van de korte L-vorm vindt u één penthouse, met drie slaapkamers en twee badkamers. Het dakterras omvangt dertig vierkante meter. Het grote gebouw heeft zelfs drie penthouses, met ook allen drie slaapkamers, twee badkamers en dertig vierkante meter aan buitenruimte. Achter de appartementen geen groene scheiding, maar een watergang.

Overzicht

Twee-onder-een-kap

De twee-onder-een-kapwoningen beschikken allen over een aangebouwde berging en twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer. De zolderruimte is vrij indeelbaar en daar bevinden zich ook de installaties.

De stijl van de woningen is een knipoog naar de jaren ’30. Achter de tuin vindt u een groene afscheiding naar het appartementencomplex.

Twee-onder-een-kap woning


Inschrijven

Schrijf u uiterlijk voor 28 november in

Bent u geïnteresseerd en wilt op up-to-date gehouden worden? Schrijf u dan direct in.

Inschrijven

Ontwikkelaar

0184 - 677 200

info@bmvanhouwelingen.nl

bezoek website

 

Ontwikkelaar

06 - 206 172 25

info@wpmbv.com

bezoek website